Botka mindenki lakásába 20 nm-enként 1 migránst költöztetne!

propaganda-1p7vrha.jpg

Ez a cím ezen a blogon mindenki számára teljesen nyilvánvalóan csak vicc volt. Az Origo, a 888, a Magyar Idők, és számos társuk azonban ezzel tökéletesen egyazon szintű állításokat enged meg magának, méghozzá teljesen komolyan. Ezen könnyesre röhöghetnénk magunkat, ha nem lenne több százezer ostoba, aki elhiszi. A Fidesz elérte szavazóbázisa alját – jó ideje már stabilan beállt a létszám 2 millió főre. Ennek a 2 millió embernek viszont már bármit el lehet adni. Ennél több Fidesz-hívő nem lesz a következő években, viszont apadni sem fog a létszám.

Szabadon gondolhatod, amit ők gondolnak

Azért írtam ezt a cikket, mert nagyon felbőszített az elmúlt napokban látott, a Fidesz elveit tökéletesen megtestesítő pofátlan, gerinctelen, szánalmas hazugságáradat. Az állítás: Botka lebontja a határkerítést, hogy az ne akadályozza a migránsok beáradását, ha választást nyer. Lássuk a tényeket kronológiai sorrendben.

Botka kérdésre válaszolva azt mondta a Reutersnek, hogy amennyiben megválasztják őt, ÉS megkezdi olajozott működését az egységes európai határvédelem már Görögországban, ÉS stabilizálódik a közel-keleti helyzet, ÉS ennek folyományaként a migránsválság lecseng (értsd, elmúlik, nincs többé), AKKOR teljesen feleslegessé válik a kerítés, és visszaállítják a határszakasz eredeti, normális rendjét.  A 888 természetesen kiforgatta a szavait.

Ezután jött az Origo akciója, akik büszke független médiumként másfél éve politikai parancsra tesznek meg mindent, hogy az ellenzéket lejárassák, egyre vérlázítóbb és mocskosabb módszerekkel. Külön cikket lehetne szentelni annak a szociológiai jelenségnek, hogy a kormánypárti olvasóknak szépen fokozatosan adagolt elocsmányulás tökéletesen illeszkedik elvárásaikba. Bármeddig süllyedhetnek a kormány csahos szócsövei, a plebsz sosem kiált megálljt. Ez a cikk viszont nem erről szól, sem az ellenzéki médiumokról, amik sokszor a kákán is csomót keresve olyan kötekedő módon nyilvánulnak meg, hogy ezáltal elvesztik hitelességüket. Visszatérve az Origo akciójához: a Telekomtól Üllői úti telekért cserébe elzsarolt kormánymédium erre megírta, hogy Botka le akarja bontani a veszedelmes migránsáradatot akadályozó kerítést.

Az MSZP teljesen érthető módon felhívta a világ figyelmét erre a pofátlan és szánalmas hazugságra. Olyan hazugságra, amitől sokkal inkább viszkethet a tisztességes keresztény emberek tenyere, mint a kormány demokratikus kontrollját jelentő civilszervezetek ellehetetlenítése miatti tüntetéstől. Persze a bizonyos sok százezres csoport azt a képletet is elhitte a Fidesz-médiának, hogy Magyarország összes civilszervezete = Soros György.

Fentiek utáni következő lépcső a mindent elsöprő támadás. A Fidesz hazugságpropaganda-médiája mindig ezt csinálja, ha akkorát hazudnak, hogy az már akár kellemetlen is lehetne: a legjobb védekezés a támadás módszerével teljes offenzívát indítanak, hogy az igazságot hallatni próbáló hangok senkihez se juthassanak el. Így ma az origo.hu címlapján a következőket tudhatjuk meg: Kubatov szerint Botka egy korrupt, hazug szocialista politikus, miatta alulteljesít Szeged. Botka jellemrajzát a magam részéről nem tudom sem cáfolni, sem megerősíteni, de aki ismeri Szegedet, tudja jól, hogy az ország egyik, ha nem a legjobban teljesítő városa, ahol jó élni. Érdekes módon arról nem szokott ilyen lelkesen beszámolni (napi szinten többször is) az Origo, ha ellenzéki politikusok vádolnak kormánypártiakat korrupcióval és hazugsággal. Megtudhatjuk még: Rogán szerint Botka kerítésbontó terve egész Európát veszélybe sodorja. Ez bizonyára igaz, hiszen Botkának NINCS kerítésbontó terve. Megtudhatjuk még, hogy Kósa szerint Botka életveszélyes Magyarországra nézve, mert a kerítés lebontásával csak úgy elárasztanának minket a migránsok! Mivel ez egy eleve valótlanságra adott reakció Kósától, nincs mit kommentálni rajta. Végül, az Origo megpróbálja bevédeni magát: „Hiába magyarázzák, Botka tényleg eltüntetné a határzárat”. Valóban. Akkor, ha már teljesen felesleges. A Fidesz úgy fél Botkától, mint a tűztől. A választóik megnyugtatására azért címlapra tették Orbánt is, aki szerint a hódmezővásárhelyi villamosvonal Szabadkáig tart majd. Hadd érezze a naiv kisember, micsoda világhatalom vagyunk. Ezen nincs is mit kommentálni.

Egyik oldal olyan, mint a másik - az igazi vesztes az objektív ember

Kár is volna tovább firtatni, ugyanis a baj nem az origo.hu-val, nem a 888.hu-val, nem a Magyar Időkkel, nem a TV2 Tények c. fantasy szappanoperájával van. A baj az, hogy mennyien eszik naponta a szart. Olyan szart, amiről még ők is tudják, hogy csúsztatás, parancsra írt lejáratás, sok esetben (nem mindig) rágalomhadjárat, de kétségbeesésükben csak ennyit mondanak: hát jó, de a 444 meg a Magyar Nemzet is ilyen. Mi több, az én fejemhez inkább hozzá szokták vágni ezt.

Igaz, valóban azok is ilyenek. Soha senkit nem biztattam rá, hogy olvassa őket. A legnagyobb baj, hogy az emberekből elfogyott az objektivitás. Veszélyesen kevesen maradtunk, akik nem kérünk a Magyar Időkből, és nem kérünk a Magyar Nemzetből sem. Túl kevesen vagyunk, akik lenézzük, megvetjük az Origót és a 888.hu-t, de éppen annyira a 444-et. Alig maradt, aki nem nézi csodálattól csillogó szemekkel a Hír TV-t, de a TV2-t és a „közmédiát” sem. Maroknyian maradtunk, akik az igazat akarjuk tudni, nem azt a hazugságot, ami megnyugtat és biztonságérzetet ad. Nekünk, keveseknek pedig napi több óra kutatásba telik, hogy tiszta képet kapjunk valamiről. Pontosan ez volt a cél: az objektív tájékozódás ellehetetlenítése. Pontosabban nem lehetetlen, de az emberek lusták hozzá, és nem is tetszene nekik az igazság, így nem erőltetik. Jól működik az orbáni illiberális demagokrácia. A közélet ugyanis pont olyan, amilyenre a népnek igénye van.

 

https://facebook.com/privilegiumoldal